Terug

Volg Shownieuws

Bracha van Doesburgh en Elise Schaap in nieuwe thriller

Bracha van Doesburgh en Elise Schaap in nieuwe thriller

Nieuws

13 apr 2022, 14:48

Bracha van Doesburgh en Elise Schaap spelen de hoofdrollen in een nieuwe thriller genaamd Faithfully Yours. Ook Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra en Matteo Simoni zijn in de film te zien, heeft distributeur Dutch FilmWorks woensdag bekendgemaakt.

Faithfully Yours gaat over Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) die af en toe een weekend naar de Belgische kust gaan. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter zullen komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Het script van Faithfully Yours is geschreven door Paul Jan Nelissen (De Bende van Oss, Van God Los) en Elisabeth Lodeizen (Hunter Street, Thuisfront). André van Duren (De Bende van Oss, Nieuwe Buren) zal de film regisseren.

De film moet eind dit jaar in de bioscoop te zien zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.