Terug

Volg Shownieuws

Bram Moszkowicz leert advocaten een lesje

Bram Moszkowicz leert advocaten een lesje

Nieuws

6 okt 2017, 10:25

De uit beroep gezette advocaat Bram Moszkowicz gaat cursussen geven aan advocaten. Moszkowicz gaat in december de cursus 'Overtuigend Pleiten' verzorgen namens het bedrijf SDU (Staatsdrukkerij en Uitgeverij).

Opmerkelijk Het is opmerkelijk dat uitgerekend Moszkowicz de cursus gaat geven terwijl de ex-advocaat uit zijn beroep werd gezet vanwege het aannemen van grote sommen contant geld, een rommelige administratie en het niet volgen van de verplichte bijscholingscursussen. Advocaten zijn verplicht om jaarlijks cursussen te volgen.

Vaardigheden Moszkowicz zegt in een reactie dat hij vanwege zijn 'vaardigheden' door SDU Uitgevers gevraagd werd een cursus te komen geven. "Ik denk dat ik kennis heb die ik kan overbrengen. Ik geef geen cursus over gedragsregels, maar over pleiten, een vaardigheid die ik bezit. Ik ben niet geschrapt omdat ik die vaardigheid niet zou bezitten."

Terugkeer als Advocaat? Een mogelijke terugkeer van Moszkowicz als advocaat is nog niet uitgesloten. Moszkowicz vertelde eerder dit jaar nog aan EenVandaag: “Ik zal niet de eerste advocaat zijn die geschrapt is en weer wordt beëdigd. Die mogelijkheid bestaat. Of men mij dat gunt, weet ik niet. Na vijf jaar kun je een verzoek doen. Ik ga eens kijken of ik in aanmerking kom.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.