Terug

Volg Shownieuws

Bram uit B&B Vol Liefde bracht veel liefdesverdriet teweeg bij Carolien

Nieuws

9 okt 2023, 15:07

B&B-houder Bram, die onlangs zijn relatie met Esra bevestigde (zie video), bracht voormalige deelneemster Carolien veel pijn in de liefde. Dit onthulde ze in een interview met RTL Boulevard...

Afgelopen weekend kwamen alle oud-deelnemers van het programma B&B Vol Liefde bij elkaar tijdens een reünie. Carolien was daar ook aanwezig en sprak openhartig over haar liefdesbreuk met Bram: “Ik heb inmiddels geen contact meer met Bram, nee. En daar heb ik ook geen behoefte aan hoor.”

Liefdesverdriet

Voor lange tijd leken Bram en Carolien het perfecte koppel, maar helaas pakte dat toch anders uit. “Ik heb best wat liefdesverdriet gehad. Het gaat gelukkig nu wel een stuk beter, maar ik ben nog helemaal niet toe aan een nieuwe liefde”, aldus Carolien.

Verliefd

Bram is wel weer helemaal gelukkig in de liefde. Laatst gaven Bram en Esra een update over hoe het met hun gaat. In de vlog, genaamd 'De eerste week van Esra op de boerderij' vertelt Bram "heel veel zin" te hebben om zijn liefje Esra weer in zijn armen te kunnen sluiten.

Afgelopen week kondigt het stelletje via Instagram aan dat Esra "voor onbepaalde tijd" bij Bram op zijn boerderij in Zweden is ingetrokken. De komende maanden gaan ze kijken hoe het gaat en hoe ze zich "kunnen nestelen in de rust van Zweden".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.