Terug

Volg Shownieuws

Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar

Nieuws

8 mrt 2023, 17:20

Emma Heesters en Wesley Hoedt hebben een punt achter hun relatie gezet. Dit maakt de zangeres bekend op International Women's Day.

Op Instagram deelt Emma haar grote verdriet. "Fijne International Women's Day! Gefeliciteerd alle sterke vrouwen en mannen. Dat gezegd hebbende, wil ik graag mededelen dat Wesley en ik niet langer een relatie hebben."

"Mijn hart is ontzettend gebroken, maar ik zal de prachtige tijden en ervaringen die we samen hebben meegemaakt nooit vergeten", vervolgt ze. "Na de regen komt de zonneschijn."

"Wees alsjeblieft aardig en respecteer onze privacy in deze zaak. Ik zal niet langer statements hierover afgeven. Dankjewel", sluit ze af.

Veel bekende vrouwen steken haar een hart onder de riem. "Dikke knuffel voor jou", schrijft Kirsten Schilder bijvoorbeeld. Ook Jada Borsato en Jade Anna laten lieve reacties achter.

Emma Heesters en Wesley Hoedt waren sinds 2020 bij elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.