Terug

Volg Shownieuws

Love Island-winnaars Job en Esmée uit elkaar

Nieuws

24 apr 2022, 22:35

Esmée Cox en Job Stevens hebben een punt achter hun relatie gezet. De Love Island-winnaars maken dit verdrietige nieuws zelf bekend op social media.

"Met een brok in mijn keel moet ik jullie helaas het volgende mededelen", schrijft Esmée in haar Instagram Stories. "Job en ik hebben besloten onze relatie te beëindigen."

"Ondanks het feit dat we het beiden graag anders hadden gezien, gaan wij onze eigen weg en lijkt dit nu de beste beslissing voor beiden", vervolgt de verdrietige realityster. "Wij hopen dat jullie het kunnen respecteren dat dit iets tussen ons twee is. Ik neem even een stapje terug en wil jullie alvast bedanken voor het begrip!"

Winnaars

Job en Esmée wonnen Love Island 2021 gewonnen en gingen samen met 25.000 euro naar huis. Het verliefde koppel dat in de Love Island-villa een relatie kreeg, eindigde op de eerste plaats.

Het koppel Donny en Rowenna eindigde als tweede en Nina en Paulo werden derde. Deniz en Loesje vielen in de finale als eerste af.

In het Videoland-programma Love Island, gepresenteerd door Holly Brood, brengen singles vijf weken met elkaar in een luxe villa door. Daarin moeten ze een koppel met elkaar vormen en het zo lang mogelijk uithouden met elkaar. Kijkers bepalen wat het sterkste koppel is, wie naar huis moet en wie mag blijven.

Temptation Island

Wie fan is van Love Island krijgt waarschijnlijk ook niet genoeg van Temptation Island. De opnames van een nieuw seizoen 'Tempa' zijn afgerond en de eerste beelden van de stellen staan al online. Je ziet ze in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.