Terug

Volg Shownieuws

Bridget Maasland openhartig over onenightstands

Bridget Maasland openhartig over onenightstands

Nieuws

5 mei 2021, 12:43

Bridget Maasland heeft geen problemen met het hebben van een onenightstand. Dit maakt zij bekend in haar podcast Bridget & Friends.

De presentatrice onthult in de podcast dat zij niet vies is van 'een liefje voor één nacht'. "Nee, daar heb ik geen moeite mee. Ik heb misschien wel iets meer testosteron in mijn lijf dan de gemiddelde vrouw."

'Het hele pakket'

Wel laat de presentatrice weten dat zij de eendagsvliegen niet prefereert. "Natuurlijk, ik zou liever het hele pakket hebben, dan is het veel leuker. Dan beleef je het ook intiemer en intenser, maar ik kan het wel, als ik het wil."

Bridget heeft een strikt protocol wanneer zij met een kandidaat het bed besluit te delen. "Als het gebeurt, neem ik iemand wel mee naar míjn huis. Ik ga niet zo snel naar het huis van een ander."

Relatie

Bridget is single, en haar seksleven ligt zo goed als stil. "Ik heb geen relatie, en nu met corona is het ook vrij moeilijk om dan wel af en toe seks te hebben", laat zij weten in de podcast. Sinds haar kortstondige relatie met André Hazes lijkt Bridget het geluk in de liefde niet gevonden te hebben.

Wel waagde zij zich aan datingsapps, waarop zij een potentiële vlam uit Duitsland ontmoette. De romance hield echter geen stand, want de man verkoos het luisteren naar een audioboek boven een romantische online date met Maasland. Bridget zette de Duitser direct aan de kant. "Ben er helemaal klaar mee..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.