Terug

Volg Shownieuws

Bridget Maasland veilt naaktfoto

Nieuws

20 dec 2021, 15:50

Dit jaar helpt Bridget Maasland opnieuw Missie 538 om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel en dit jaar stelt ze een pikante naaktfoto beschikbaar om te veilen.

De presentatrice wilt weer graag meehelpen aan Missie 538. Vorig jaar veilde ze voor het goede doel de befaamde trui waar haar decolleté wel erg in doorscheen tijdens een uitzending van RTL Boulevard om zo de voedselbank te helpen en dit jaar stelt ze een naaktfoto beschikbaar die ze voor Het Perfecte plaatje maakte om zo het Ronald McDonald Kinderfonds te steunen.

De keuze werd gemaakt tussen de naaktfoto, een foto van haar moeder en een foto die ze maakte vanuit een helikopter waar ze een 10 voor kreeg in het programma. Uiteindelijk viel de keuze vrij snel op de naaktfoto. Het hele interview zie je in de video bovenaan de pagina.

Missie 538

Radio 538 heeft de eerste missie van de inzamelingsactie Missie 538 behaald. De radiozender heeft 160.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het geld is voor twee huiskamers op de intensive care voor zieke of te vroeg geboren baby’s van het Emma Kinderziekenhuis en op de kinderafdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Dat betekent dat de zender, die afgelopen vrijdag is begonnen met de actie en nog tot en met komende vrijdag doorgaat, een van de twaalf missies heeft volbracht. Het volgende doel is 40.000 euro voor DOA, het grootste dierenasiel van Nederland, voor een kraamafdeling voor gedumpte kittens.

Luisteraars kunnen tijdens Missie 538 plaatjes aanvragen tegen betaling, maar zelf ook acties starten en de opbrengst daarvan doneren. De radiozender gaat zich ook nog inzetten voor onder meer de Hersenstichting, Het Vergeten Kind, Hulp voor Helden en KNGF Geleidehonden. Vorig jaar was de Voedselbank het enige goede doel waar actie voor werd gevoerd. Toen werd een bedrag van ruim 1,1 miljoen euro ingezameld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.