Terug

Volg Shownieuws

Bridget rouwt om overleden 'bonusmama' van Mees

Bridget rouwt om overleden 'bonusmama' van Mees

Nieuws

4 nov 2020, 23:20

Bridget Maasland heeft gereageerd op het overlijden van Nathalie Hoop, de vaste assistente van Hans Klok. Nathalie was ook de stiefmoeder van Bridget's zoontje Mees en het verlies hakt er flink in bij de Maaslandjes...

"Veel te vroeg gestorven mama van Keet, bonus mama van Mees", schrijft ze bij de onderstaande foto. "Wij zullen net zo goed voor Keet zorgen als dat jij voor Mees hebt gedaan. Rust in vrede, lieve Nathalie."

Dinsdag werd bekend dat Nathalie na een slopend ziekbed op 44-jarige leeftijd is overleden aan baarmoederhalskanker. Collega-illusionist Hans Kazàn deelde het droevige nieuws op zijn Facebookpagina. "Zojuist gebeld door een geëmotioneerde Hans Klok. Zijn assistente Nathalie Hoop is vanochtend na een slopend ziekbed overleden."

"Nathalie heeft ook mij terzijde gestaan in mijn eerste tv-shows", schreef Hans. "Nathalie was lief, aardig en een uitzonderlijk talent. Fantastisch om mee te werken. Graag wil ik haar man, twee kinderen en naasten sterkte wensen met dit immense verdriet."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.