Terug

Volg Shownieuws

Britney diep bedroefd door uitspraken zoons

Nieuws

2 sep 2022, 08:08

Britney Spears is "diep bedroefd" door de uitspraken die haar zoon Jayden heeft gedaan in de media. "Het raakt me om te horen dat ik niet aan zijn verwachting voldoe als moeder", schrijft de 40-jarige zangeres via Instagram. Spears 15-jarige zoon deelde eerder dat hij het moeilijk vindt dat zijn moeder met enige regelmaat zeer expliciete selfies deelt via Instagram.

"Ik heb mijn best gedaan om de beste versie van mezelf te zijn", begint Spears haar bericht. "Ik hoop dat mijn kinderen op een dag begrijpen hoe het voor mij was om al die jaren in feite gegijzeld te worden door mijn eigen familie." Nu ik eindelijk weer "vrij" ben zeg ik tegen Jayden: "Ik heb je lief, elke dag, voor de rest mijn leven." Ook voor haar 16-jarige zoon Preston heeft Spears wat woorden: "Jij leert mij zoveel in het leven. Ik hoop dat je in de spiegel kijkt en je altijd zal herinneren dat je mijn kind bent. En dat dat altijd zo zal blijven."

Spears heeft minder aardige woorden over voor de vader van haar zoons, haar ex Kevin Federline. "Ik heb jullie vader, die al vijftien jaar geen baan heeft, geholpen." Volgens Spears rookt Federline iedere dag wiet en is hij geen goed voorbeeld voor haar kinderen. "Het zal wel makkelijker zijn om bij iemand te wonen die niet controleert of jullie je huiswerk hebben gedaan."

Eerder deze week werd bekend dat Federline een interview heeft gegeven aan het Australische 60 Minutes. Niet alleen Federline komt aan het woord, maar ook zoons Jayden en Preston doen uitspraken over hun moeder. Het hele interview wordt zondag uitgezonden.

Hold Me Closer

Onlangs kwam Britney sinds een lange tijd weer met muziek. Samen met Elton John heeft ze het nummer Hold Me Closer van Elton John opnieuw uitgebracht. Zie onderstaande video's.

Elton John en Britney Spears komen met duet
1:43
Elton John en Britney Spears komen met duet
Elton John geeft voorproefje duet Britney
5:14
Elton John geeft voorproefje duet Britney

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.