Terug

Volg Shownieuws

Britney draagt #FreeBritney-shirt in aanloop naar einde curatele

Nieuws

12 nov 2021, 15:51

Britney Spears bereidt in stijl de uitspraak in de rechtszaak rond het mogelijke einde van haar curatele voor. De zangeres heeft alvast haar #FreeBritney-shirt, van de gelijknamige beweging van fans die al jaren strijdt voor haar vrijheid, aangetrokken.

Haar verloofde Sam Asghari deelt op Instagram een foto van Spears in haar T-shirt. Ook de acteur zelf en hun hond dragen de hashtag. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

De Amerikaanse zangeres krijgt vrijdag mogelijk te horen dat ze na dertien jaar geen bewindvoering meer hoeft te hebben. Tot recent was haar vader Jamie Spears haar curator, maar hij werd in september uit die rol gezet. John Zabel werd aangewezen als tijdelijke toezichthouder.

Spears kwam onder curatele te staan na een mentale inzinking in 2008. Jarenlang zweeg de zangeres over wat ze daarvan vond, tot een hoorzitting eerder dit jaar. Toen vertelde Spears dat ze af wilde van het curatorschap, dat haar vader alles voor haar bepaalde en dat ze zich een gevangene voelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.