Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears bijt van zich af na posten naaktfoto's

Nieuws

2 mrt 2022, 10:17

Een dag nadat Britney Spears een aantal naaktfoto's van zichzelf op Instagram plaatste, laat de zangeres weten waarom ze dat gedaan heeft. De 40-jarige Spears verblijft momenteel met haar verloofde Sam Asghari op een privé-eiland in Frans-Polynesië en geniet daar naar eigen zeggen van haar vrije leven.

"Oké mensen, ik heb mijn lichaam laten zien in Frans-Polynesië als een rebel en als een vrije VROUW!! IK SCHRIJF DIT IN HOOFDLETTERS OMDAT HET BELANGRIJK IS EN IK DIT WIL LATEN ZIEN! Laten we het nu dan nog even over make-up hebben. Ik ben dol op make-up maar ik ben altijd heel zuinig geweest met uitgaven, zo ben ik opgevoed. Maar het liefst draag ik make-up van Chanel, al zijn er vast andere merken die goed zijn," aldus Britney.

Fans van de zangeres zijn blij dat ze terugkomt op haar naaktfoto's. "Persoonlijk vond ik het een beetje too much, maar als jij je hier goed bij voelt is het prima. Het gaat om jou en wij kunnen ons allemaal niet voorstellen hoe het moet zijn om dit soort dingen te kunnen doen nadat je dertien jaar onder toezicht hebt moeten leven," schrijft een fan. Een ander zegt: "Ach, als je zo'n lijf hebt mag je het ook laten zien. Het belangrijkste is dat je er gelukkig uitziet, je ogen staan goed en dat vertelt veel over je huidige toestand."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.