Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears en vader al maanden geen contact

Britney Spears en vader al maanden geen contact

Nieuws

16 dec 2020, 10:47

De relatie tussen Britney Spears en haar vader Jamie is de afgelopen maanden verslechterd. Volgens Jamie hebben de twee elkaar niet meer gesproken sinds de zangeres in augustus de rechter verzocht dat hij opstapt als curator.

Britney staat al sinds een mentale inzinking in 2008 onder toezicht van haar vader. Hoewel de zangeres door de jaren heen al geregeld heeft geprobeerd dit te veranderen, is de relatie pas in de laatste maanden bekoeld. "Ik hou van mijn dochter en ik mis haar heel erg", vertelde Jamie aan CNN. "Als een gezinslid speciale zorg en bescherming nodig heeft, moeten gezinnen daar iets aan doen, zoals ik de afgelopen twaalf jaar heb gedaan."

De rechter buigt zich woensdag opnieuw over de zeggenschap van Jamie. De zangeres staat nog tot februari onder toezicht van haar vader. Britney zou graag willen dat een onafhankelijk bedrijf de verantwoordelijkheid draagt voor haar financiën.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.