Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears haalt Instagram-account uit de lucht

Nieuws

16 mrt 2022, 22:13

Britney Spears is sinds woensdag niet meer op Instagram te vinden. De zangeres heeft haar account tijdelijk wederom offline gehaald. Dit weet een bron te melden aan Entertainment Tonight.

Het is niet de eerste keer dat Spears van Instagram verdwijnt. In september, vlak nadat haar vader Jamie terugtrad als haar curator, was dat ook al het geval. Op Twitter stelde ze haar fans destijds gerust. "Niks aan de hand mensen, ik neem even een pauze van sociale media om mijn verloving te vieren. Ik ben snel weer terug", schreef ze.

Sinds Spears weer 'vrij' is komt ze regelmatig in de media met haar opvallende Instagram-posts. Zo plaatst ze regelmatig naaktfoto's en deelt ontboezemingen over haar leven.

Verbazing

Een dag nadat Britney Spears begin maart een aantal naaktfoto's van zichzelf op Instagram plaatste, laat de zangeres weten waarom ze dat gedaan heeft. De 40-jarige Spears verblijft momenteel met haar verloofde Sam Asghari op een privé-eiland in Frans-Polynesië en geniet daar naar eigen zeggen van haar vrije leven.

"Oké mensen, ik heb mijn lichaam laten zien in Frans-Polynesië als een rebel en als een vrije VROUW!! IK SCHRIJF DIT IN HOOFDLETTERS OMDAT HET BELANGRIJK IS EN IK DIT WIL LATEN ZIEN! Laten we het nu dan nog even over make-up hebben. Ik ben dol op make-up maar ik ben altijd heel zuinig geweest met uitgaven, zo ben ik opgevoed. Maar het liefst draag ik make-up van Chanel, al zijn er vast andere merken die goed zijn," aldus Britney.

In de video bovenaan de pagina zie je hoe de Shownieuws-tafel vol verbazing kijkt naar een naakte Britney.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.