Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears reageert op documentaire

Britney Spears reageert op documentaire

Nieuws

10 feb 2021, 07:54

Alhoewel ze de documentaire over haar leven niet noemde, leek Britney Spears dinsdagavond te reageren op Framing Britney Spears. De zangeres liet op Twitter onder meer weten dat ze probeert een normaal leven te leiden.

Britney deelde een foto van een optreden en schreef daarbij: "Ik kan haast niet geloven dat dit al drie jaar geleden is. Ik zal altijd van het podium blijven houden, maar ik neem nu de tijd om te leren en een normaal persoon te zijn. Ik hou ervan om van de gewone dagelijkse dingen te genieten."

In een latere tweet vervolgde ze: "Iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn idee over het verhaal van andere mensen. We hebben allemaal zulke verschillende, prachtige levens. Maar denk eraan dat hoe goed je het leven van iemand ook denkt te kennen, dat niets kan zijn vergeleken met hoe die persoon achter de schermen echt leeft."

Vooral dat laatste lijkt te verwijzen naar de documentaire, waarin wordt getoond hoe zij al jong wereldberoemd werd en wat voor gevolgen dat voor haar had. In het programma komen verschillende mediabeelden voorbij, waaronder een fragment uit een interview met Ivo Niehe, die de destijds 17-jarige zangeres iets over haar borsten vroeg. Uiteindelijk kreeg Britney een mentale inzinking, waardoor ze al sinds 2018 onder curatele van haar vader staat. Ze zou weigeren op te treden zolang dat het geval is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.