Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears zwanger van derde kindje

Nieuws

11 apr 2022, 22:02

Britney Spears is mogelijk in verwachting van een derde kindje. Ze plaatst een Instagrambericht waarin ze zegt zwanger te zijn, maar op een erg verwarrende manier...

"Ik heb zoveel kilo's verloren voor mijn Maui-vakantie, om het vervolgens gewoon weer aan te komen", begint de zangeres haar bericht. "Ik dacht: 'Jeetje, wat is er met mijn maag?' Mijn man zei: 'Nee, je bent voedsel-zwanger, gekkie.'"

"Dus ik heb een zwangerschapstest gedaan en eeeeh, nou ja, ik krijg een baby", vervolgt ze. "Vier dagen later werd ik nog iets meer voedsel-zwanger. Het groeit! Als er twee in zitten, word ik misschien wel gek."

Grapt ze hier nu over een voedselzwangerschap of is ze zwanger van een derde kindje? Fans gaan uit van het tweede en feliciteren haar massaal in de reacties. "Baby one more time!" schrijft iemand bijvoorbeeld, refererend aan haar bekendste hit.

In de video bovenaan de pagina zie je meer over de recent verworven vrijheid van de zangeres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.