Terug

Volg Shownieuws

Broer Hamilton geeft update over Lewis' 'social-media break'

Nieuws

28 dec 2021, 10:10

Lewis Hamilton heeft sinds de verloren Grand Prix van Abu Dhabi wekenlang niets meer van zich laten horen. Waar de geruchtenmolen op volle toeren draait, vertelt zijn broer Nicolas (29) dat de Mercedes-coureur het goed maakt.

,,Ik denk dat hij gewoon een soort van social media break heeft", laat de jongste van de Hamilton-broers weten op het streamingsplatform Twitch. ,,Dat kan ik hem niet kwalijk nemen. Social media kunnen een erg giftige omgeving zijn, maar het gaat goed met Lewis. Hij is in orde".

Hamilton zwijgt op sociale media al weken in alle toonaarden, want op Instagram heeft hij zelfs alles en iedereen ontvolgd.

Latifi

Williams-rijder Nicolas Latifi, door wiens crash Hamilton zijn titel in rook zag opgaan, maakte recent bekend dat hij online met de dood was bedreigd na de race in Abu Dhabi. "Ik heb duizenden berichten ontvangen op mijn sociale media-accounts, in het openbaar en via persoonlijke berichten, maar veel opmerkingen gingen veel te ver".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.