Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Frans Duijts laat vet bevriezen

ZIEN: Frans Duijts laat vet bevriezen

Nieuws

22 sep 2020, 16:56

Frans Duijts geeft zijn volgers een uniek kijkje in zijn leven. Hij deelt een video waarin hij zijn vet laat bevriezen om nog wat kilo's kwijt te raken...

"Vandaag krijg ik een cryolipolyse behandeling", schrijft Frans bij de video. "Op naar een strakkere buik", blikt hij vooruit. Bij een cryolipolyse wordt er overtollig vet opgezogen en vervolgens bevroren. De behandeling is zo goed als pijnloos, alleen de eerste tien minuten, voor het vet volledig bevroren is, kunnen pijnlijk zijn. Hoewel het pijnloos is, ziet het er ook niet heel comfortabel uit. De bijzondere beelden van Frans zijn hierboven te zien!

Zijn volgers kunnen het wel waarderen dat Frans hen digitaal meeneemt naar zijn behandeling. "Maak je niet dik Frans, alles komt goed", grapt Jan Smit onder de video." Trots op je Frans. Je doet het toch maar", schrijft een andere meelevende volger van Frans.

Maagverkleining

Ongeveer een jaar geleden, in augustus 2019, heeft Frans Duijts een maagverkleining gehadIn eerste instantie wilde Frans gaan voor een maagballon, maar hij koos toch voor een gastric sleeve. Hierbij wordt er een gedeelte van de maag weggehaald, waarbij de dunne darm geheel intact blijft. Hierdoor neem je alle vitamines nog steeds op en blijf je gezonder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.