Terug

Volg Shownieuws

Buddy Vedder: 'Bizar dat jonge fans mij als voorbeeld zien'

Nieuws

17 sep 2022, 11:33

Buddy Vedder vindt het soms lastig dat veel jonge fans hem als voorbeeld zien. In een interview met de AD-bijlage Mezza vertelt de 28-jarige presentator en acteur dat hij er trots op is, maar noemt het tegelijkertijd een "bizar" idee.

"Ik worstel er weleens mee. Soms denk ik: hoe lang wil je ontkennen dat je je school niet hebt afgemaakt?", zegt Vedder. "Maar ik ben me ook wel bewust van het feit dat kinderen mij zien op Instagram. Het klinkt een beetje gek, maar zoals ik met Carlo en Irene ben opgegroeid, zo groeien zij met mij op. Dat is bizar. Echt bizar. En daar ben ik ook heel trots op, maar het maakt ook dat ik besef dat ik, een, eh, voorbeeldfunctie heb."

Hoewel hij zijn middelbare school niet afmaakte, heeft hij inmiddels al een flink cv opgebouwd. Zo presenteert Buddy onder meer Holland's Got Talent, speelde hij in Goede tijden, slechte tijden, schreef hij een kinderboek en zat hij in de jury van The Masked Singer. "Ik klaag zeker niet over mijn leven", zegt hij daarover. "Je moet wel het geluk hebben dat mensen iets in je zien en ze je een kans geven. Maar ook denk ik: met hard werken en een goed mens zijn, kom je er wel. Het leven is voor een groot deel maakbaar." Buddy vervolgt: "Nu ben ik op het punt: hoe lang kun je het nog talent noemen, en wanneer moet je het gewoon kunnen? Wanneer ga je van junior naar senior?"

Bewust niet op tv

De afgelopen maanden was hij bewust bijna niet te zien op televisie. "Ik was mezelf een beetje zat, had de presentatie van Deal or No Deal gedaan, dat waren 101 afleveringen; The Masked Singer, tien afleveringen; The Voice Kids, acht. Op een gegeven moment dacht ik: ik moet een stapje terug doen om weer oprecht over te komen. Anders krijg je dat ik ga zeggen: 'O, wat leuk dat je er bent. Gezellig,' terwijl ik dat gewoon niet voel. En dat merk je als kijker."

In 2020 kreeg hij een Zapp Award voor presentator, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.