Terug

Volg Shownieuws

SHOCK: BZV-Annemiek en Charlie uit elkaar

SHOCK: BZV-Annemiek en Charlie uit elkaar

Nieuws

5 sep 2020, 20:52

Boerin Annemiek uit Boer zoekt Vrouw en Charlie hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat laat Annemiek weten op haar social media.

"Liefde het blijft lastig! Na een aantal mooie maanden hebben Charlie en ik samen besloten om uit elkaar te gaan. Vanuit liefde en wederzijds respect is de conclusie dat we te verschillend zijn om een relatie te laten slagen en gaan wij als vrienden uit elkaar", schrijft ze bij onderstaande foto.

https://www.instagram.com/p/CEwsDyvpLM1/

De breuk komt vrij onverwachts, al helemaal omdat Annemiek regelmatig zoete foto's van haar en Charlie deelde. Veel volgers vinden het jammer, zo is op te maken uit de reacties: "Wat jammer! Maar liefde is ook loslaten", "Sterkte", "Soms is dat de beste keus die je kunt maken ook al is het vaak niet de makkelijkste of de leukste, hoop dat jullie op deze manier een goed contact kunnen blijven houden in ieder geval beter dan met ruzie of irritatie uit elkaar te gaan! Sterkte" en "Jammer, maar helaas. Kop d'r veur meid!" wordt er onder andere gereageerd.

Annemiek en Charlie zijn onlangs nog op vakantie naar Portugal gegaan. Dat bleek iets minder romantisch te verlopen dan de boerin had gehoopt, zo liet ze doorschemeren. Beelden van de vakantie zijn bovenaan deze pagina terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.