Terug

Volg Shownieuws

BZV-breuk: Boer Geert en Geertje uit elkaar

BZV-breuk: Boer Geert en Geertje uit elkaar

Nieuws

2 juni 2018, 18:54

De relatie van Boer Geert en Geertje is voorbij. Hij is verliefd geworden op Ria (57) uit Groningen. Geert is gevallen voor de lach en ogen van de spontane blondine. Dat vertelt hij aan RTL Boulevard.

De Groningse agrariër verliest tijdens "Boer Zoekt Vrouw" zijn hart aan Hetty, alleen strandt die relatie. Geertje bracht Geert weer geluk en dus begon de 68-jarige boer noodgedwongen aan een LAT-relatie, want zij woont op Curaçao. Koos ging begin dit jaar nog bij de boer langs en sprak met hem over de lange-afstandsrelatie, zoals je in de reportage hierboven ziet.

Maar met Geertje werkte het toch niet, want het "is een leuke vrouw", maar ze zagen elkaar te weinig, zo zegt Geert nu. Zelfs een huwelijksaanzoek en het verzoek om bij haar te komen wonen, veranderde daar niets aan. Dat wees Geert af.

"Tien keer makkelijker" is het voor Geert na de boeren datingshow om 'op jacht te gaan'. Een week of twee geleden ging hij dan ook naar een barbecue voor alleenstaanden en ontmoette daar Ria. En het is dikke mik. Geert: "Ze brengt me eten of kookt voor en ze heeft de was al een keer gedraaid." De boer jubelt: "Ik ben wel verliefd, ja!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.