Terug

Volg Shownieuws

BZV-Jouke heeft het gezellig met meerdere vrouwen

Nieuws

31 juli 2022, 09:14

Jouke was een van de deelnemers van het nieuwste seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Ondanks dat hij het gezellig had met alle drie de logees koos hij voor Karlijn, maar is dit wel de juiste keuze geweest?

Voor de welbekende logeerpartij bij de boer op het erf, koos Jouke voor: Karlijn, Lotte en Marion. Stuk voor stuk leuke meiden volgens Jouke, maar uiteindelijk moest hij kiezen aan wie hij zijn hart wilde geven. Toen de boer de keuze moest maken met wie hij op citytrip wilde gaan koos hij voor Karlijn.

Toch lijkt het erop dat hij de andere dames nog niet vergeten is. Op Instagram plaatst Lotte een foto met Jouke en de andere twee meiden. "Reünie op de boerderij", schrijft ze bij haar bericht.

Zoenen

Het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw heeft voor veel spraakmakende momenten gezorgd. Onder andere de zoenpartijen van boer Rob waren vaak het gesprek van de dag, zo is ook te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.