Terug

Volg Shownieuws

Callcentercollega's laten bizarre voicemail achter bij Rijk Hofman

Callcentercollega's laten bizarre voicemail achter bij Rijk Hofman

Nieuws

15 dec 2020, 19:56

Rijk Hofman is erg geschrokken van een voicemailbericht. Hij was gebeld door een callcentermedewerker, maar in plaats van een informatieve voicemail was er een krankzinnig gesprek tussen een aantal collega's opgenomen...

In het bericht hebben ze het over de beroemde man die ze aan de lijn hadden willen krijgen. Rijk deelt enkele quotes uit het gesprek, dat hierboven ook volledig te beluisteren is: "‘We gaan hem doodstalken', ‘Zijn adres weet ik nu ook’, ‘Wie is Tim Hofman’ (lol)". Rijk is not amused. "Ziggo, wil je je personeel anders even normaal en professioneel opleiden." Hij geeft ze nog een gratis tip. "Als je over klanten praat met collega’s, zorg dan dat er geen voicemail wordt ingesproken."

Zijn volgers vinden het ook krankzinnig en vinden dat er actie moet worden ondernomen. "Dit is een absoluut ontslag hoor", schrijft iemand bijvoorbeeld. "Echt niet oké. Tuurlijk is het lachen als je een keer iemand die bekend is aan de lijn krijgt, maar deze blijven 1. Niet professioneel en 2. Schenden zijn privacy duidelijk. Contractueel is dit ook een no go."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.