Terug

Volg Shownieuws

Carlo Boszhard geeft duidelijkheid over huwelijk

Nieuws

7 okt 2022, 13:08

Afgelopen zomer maakte Carlo Boszhard bekend dat hij gaat trouwen met zijn grote liefde Herald Adolfs. Wanneer de twee elkaar precies het jawoord geven is nog niet bekend. Maar voor de camera van Shownieuws licht Carlo wel een tipje van de sluier op...

Shownieuws spreekt Carlo en Herald donderdagavond bij het Gouden Televizier-Ring Gala en voor de camera van Shownieuws geven ze enige duidelijkheid over hun grote dag. "We gaan eerst verhuizen en dan gaan we trouwen", vertelt Carlo. Hun hele reactie is in de video bovenaan de pagina te zien.

In zijn column in Televizier vertelde Boszhard eerder al meer over het aanzoek. Met de ring verstopt in zijn toilettas reisde het stel naar Hollywood, een plek die ze "alles heeft gegeven waar we samen gek op zijn." Het gebeurde uiteindelijk allemaal in het Beverly Hills Hotel. "Dit wordt de plek, denk ik. Veertien jaar samen, het is nog maar het begin", schreef hij.

Carlo en Herald gaan trouwen
1:20
Carlo en Herald gaan trouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.