Terug

Volg Shownieuws

Carlo Boszhard maakt zich zorgen: 'Stop'

Nieuws

28 mrt 2023, 17:08

Carlo Boszhard maakt zich zorgen om zijn eigen gezondheid. De presentator zegt dat in zijn column voor Televizier...

Tijdens het klussen in zijn nieuwe woning gebeurt er iets naars bij de 53-jarige presentator. "En bam! Daar lig ik, dwars door mijn enkel heen… alweer!”

“Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil. Dat betekent met de been omhoog. Ik ben nu zelf toe aan onderhoud", zegt Carlo in zijn column. De MAFS-presentator maakt zich zorgen. "Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is niet normaal."

Mogelijke hartklachten vindt Carlo echter nog een stuk enger. “Ook het hart is in onze familie zwak. Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren en lig dus met het been omhoog.”

Nieuw hoofdstuk

Carlo en zijn verloofde Herald Adolfs zijn onlangs begonnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven. Ze zijn inmiddels ingetrokken in hun nieuwe huis.

De moeder van de presentator hoeft zich overigens geen zorgen te maken, want ze blijven in de buurt wonen bij haar. Patty vertelt meer over hun verhuizing in de video hierboven.

Afgelopen zomer maakte Carlo bekend dat hij gaat trouwen met zijn grote liefde Herald Wanneer de twee elkaar precies het jawoord geven is nog altijd niet bekend. Shownieuws sprak het koppel nog bij het Gouden Televizier-Ring Gala en toen vertelde Carlo dat ze eerst zouden gaan verhuizen:

Carlo: eerst verhuizen en dan trouwen
0:55
Carlo: eerst verhuizen en dan trouwen

Nu de verhuizing achter de rug is, lijkt hun huwelijk dichterbij te gaan komen...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.