Terug

Volg Shownieuws

Carlo Boszhard reageert op felle Masked Singer-kritiek

Nieuws

20 nov 2021, 14:52

Carlo Boszhard snapt wel dat Marcel van Roosmalen felle kritiek heeft geuit op hem en The Masked Singer. Dit zegt Carlo tegen de Telegraaf.

In Media Inside kreeg het razend populaire programma en Carlo in het bijzonder grote kritiek te verwerken. Carlo zou volgens Marcel van Roosmalen veel te hysterisch zijn en het format zou kinderachtig zijn en niet deugen. De TV Kantine-ster zegt wel te begrijpen waarom Marcel dit zegt.

"De man zit daar om kritiek te leveren", zegt Carlo tegen de krant. "En ja, wat is er dan leuker dan een programma pakken waar veel mensen naar kijken en gewoon te vuren."

"Hij is ook het tegenovergestelde van wat wij daar doen", vervolgt Carlo begrijpend. "Marcel doet niet veel. Een moppersmurf heb je ook nodig. Dus ik vind dat helemaal niet erg."

Het panellid van het populaire programma zegt het zelf ook wel een beetje te zien. "Ik zag ook een foto van mezelf en toen dacht ik ook: hier ben ik redelijk hysterisch."

Zlatan Ibrahimovic

Marcel ging vorige week helemaal los in Media Inside. Nadat hij liet blijken Ruben Nicolai een schreeuwlelijk te vinden, zei hij dat het format niet deugt. Luuk Ikink bleek in het pak van de Alien te zitten, maar de hints sloegen volgens Marcel nergens op. "Allemaal woorden die niets met Luuk Ikink te maken hebben: Zweden, Instrument, Hond, Voetbal, Blad, Team, Hemel, Sterren. Het zou net zo goed op Zlatan Ibrahimovic kunnen slaan."

Vervolgens moet Carlo Boszhard het dus flink ontgelden. "Aan de ene kant heb je het uitzinnige team, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver. Ik dacht de hele tijd: wie zit er in die Carlo Boszhard? Doe eens normaal, man!"

"Dat enthousiasme, dat meezingen”, vervolgt Marcel. Ook vindt hij dat Carlo constant rare geluiden maakt. "En dan Loretta Schrijver, die zit verkrampt ernaast. Dan heb je Buddy Vedder, die doet dan weer Carlo Boszhard na. En Gerard Joling kent geen enkele bekende Nederlander, behalve zichzelf."

Gert en Viktor

Bij de onthulling van twee weken geleden verrasten Gert Verhulst en zoon Viktor vriend en vijand toen zij uit het papegaaienpak kropen. Alleen voelden de twee zich niet serieus genomen door de jury. Dat vertellen ze in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.