Terug

Volg Shownieuws

Carmen Pfaff over gezondheid: 'Ik ben voor 66% gehandicapt'

Nieuws

15 nov 2019, 21:26

Carmen Pfaff vertelt voor de camera van Shownieuws openhartig over haar gezondheid. Zo laat de Vlaamse realityster onder andere weten dat ze voor 66% gehandicapt is en dat ze soms de hele dag plat ligt.

Door de aandoening osteoporose zijn de botten van Carmen een stuk zwakker dan gemiddeld, waardoor haar dagelijkse leven niet altijd even makkelijk is: "Ja, dat is eigenlijk zwaar, omdat ik soms dagen heb dat ik gewoon de hele dag plat ligt. Aan de buitenkant zie je niets, he? Het is aan de binnenkant waar het kapot is." Het hele interview met Carmen over haar gezondheid is in de video hierboven te zien.

Donderdag werd bekend dat de populaire familie na zeven jaar afwezigheid weer terugkeert op de buis! Oud-doelman Jean-Marie gaf een inkijk in zijn leven met Carmen, zijn drie dochters en kleinkinderen. Zeven jaar later spraken we de familie over hun momenten voor de camera en hebben we kunnen bevestigen dat de geliefde familie weer terugkomt op de buis!

Het grote succes van de familie Pfaff is hun realitysoap die van 2002 tot en 2012 te zien was. Meer dan 300 afleveringen zijn er gemaakt en er werd lief en leed getoond. Zoals de geboorte van kleinzoon Bruce, maar ook het overlijden van Bompa. ”Het is gewoon ons leven,” vertelt Carmen hierover. ”Het is geen scenario waar je een stuk uitknipt.” En dat kan Jean-Marie beamen: ”We hebben altijd geleefd zoals we echt waren.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.