Terug

Volg Shownieuws

Carmen Pfaff woest na geintje van radio-DJ

Carmen Pfaff woest na geintje van radio-DJ

Nieuws

1 sep 2017, 18:18

Radio-DJ Gunther Desamblanx van de Vlaamse zender Studio Brussel mag wel oppassen. Carmen Pfaff is pislink; witheet, kokend van woede. En dat allemaal om een geintje...

Desamblanx vroeg een luisteraar om Carmen te bellen. De man moest doen alsof hij haar schoonzoon Sam Goris was. Het telefoontje werd om 22.30 's avonds gepleegd. En Carmen had al snel in de smiezen beet genomen te zijn.

Tegen de Vlaamse krant Het Nieuwsblad blaast Carmen stoom af: "Dat iemand zijn brood verdient met zoiets, snap ik niet. Ik sta elke dag om 5 uur op, om 22.30 uur slaap ik dus al lang. Mijn twee kleinkinderen waren op bezoek en lagen ook al in bed. Dat de VRT iemand betaalt om zoiets te doen, vind ik een schande. Kinderen krijgen tegenwoordig op de radio te horen hoe het vooral niet moet."

Bij de zender hebben ze op zich wel begrip voor Carmen's reactie, maarja... "Gunther staat nu eenmaal bekend om zijn scherpe humor", aldus de zender.

Moeilijke tijden Ondertussen gaat de familie Pfaff door zware tijden. Hu huizen lijken onverkoopbaar en zijn een blok aan het been. Daarnaast is Carmen ziek en dat zorgt voor emotionele tijden voor het hele gezin, zoals je in onze reportage hierboven ziet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.