Terug

Volg Shownieuws

Caroline Tensen diep door het stof na 'transfobe' opmerking

Caroline Tensen diep door het stof na 'transfobe' opmerking

Nieuws

19 feb 2021, 17:38

Caroline Tensen heeft haar excuses aangeboden na een 'transfobe' opmerking in Wie Ben Ik? donderdagavond. Ze zegt direct contact te hebben gezocht met Nikkie de Jager om sorry te zeggen...

"Naar aanleiding van de Wie Ben Ik? uitzending van gisteravond heb ik natuurlijk meteen contact gezocht met Nikkie de Jager", schrijft ze op Instagram. "Ik heb haar verteld dat het zeker niet mijn bedoeling was haar te kwetsen en mijn oprechte excuses aangeboden."

Nikkie heeft het Caroline vergeven. "Daar reageerde ze heel lief op en daar ben ik haar dankbaar voor", schrijft de presentatrice op Instagram. "Zo heb ik weer wat meer geleerd over de gevoeligheid van dit specifieke onderwerp. En ik heb ook geleerd dat met elkaar in gesprek blijven leidt tot meer kennis en begrip!"

Ze zegt trots te zijn op Nikkie. "Weet dat ik iedereen respecteer!!! Dankjewel lieve Nikkie, je bent een PRACHTVROUW!! We hadden dit samen al opgelost, maar dan nu ook nog voor de buitenwereld! Xx."

'Geen man, geen vrouw'

Donderdagavond was te zien dat rapper Maradonnie moest raden dat hij Nikkie de Jager was. Na vragen over het geslacht van de BN'er en de hint met verfblikken, gaf de rapper het goede antwoord. Het was vooral de slotopmerking van Caroline waar veel kijkers van walgden, want ze zei: "Dat was even een dingetje. Geen man, geen vrouw. Ze is een vrouw nu natuurlijk." Een greep uit de vele tweets:

Reactie Nikkie

Nikkie heeft zelf ook gereageerd op alle ophef. Zo schrijft ze op Twitter: "Ik kreeg wat tweets over #WieBenIk vanavond. Die verfblikken was dé makkelijkste hint natuurlijk, maar volgende keer hoeft er geen twijfel te zijn of ik nu pas écht een vrouw ben of niet. Zo is dat."

(screenshot header: Wie Ben Ik? / RTL)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.