Terug

Volg Shownieuws

Caroline Tensen door hel na ongeluk

Caroline Tensen door hel na ongeluk

Nieuws

13 aug 2021, 17:59

Precies een jaar geleden was Caroline Tensen zwaar gehavend op televisie te zien. Na een fietsongeluk lag haar gezicht open, maar besloot ze Eén tegen 50 toch te presenteren. Ze blikt nu terug op die heftige tijd...

In de Beste Vrienden-podcast van Thomas Cammaert en Hugo Kennis vertelt Caroline over die periode. Dankzij Leco van Zadelhoff kon Caroline nog toonbaar voor het Nederlandse publiek verschijnen, maar er was wel duidelijk iets anders aan de presentatrice. Daarom vertelde ze aan het begin van de uitzending wat er was gebeurd. "Ik lag helemaal open, tanden eruit, alles. Ik moest het vier weken lang blijven zeggen, want we nemen vier afleveringen op in twee dagen."

"Het was een open wond... ik overdrijf niet: alles lag open. Mijn oog. Ik heb kronen op mijn voortanden en één daarvan lag op straat", zegt Caroline in de podcast. "En die wond moest openblijven, en daar moest toen weer make-up op."

Een hel

Ook thuis hield de ellende aan. "Dan krijg je wondvocht 's nachts, wat een soort korst wordt, maar dat moest er de volgende dag weer af. Dus stond ik daar onder de douche met een warm washandje."

Caroline besloot om ondanks de pijn toch gewoon door te werken. "Het was een hel, maar er is niet één seconde geweest dat ik dacht: ik ga deze opnamen niet doen. Echt, serieus, ik heb het nooit gedacht."

Via deze link is meer te lezen over het ongeluk van Caroline Tensen en de ontstane ophef.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.