Terug

Volg Shownieuws

Caroline Tensen emotioneel over echtgenoot

Nieuws

20 juni 2024, 12:29

Caroline Tensen, die momenteel te zien is in het RTL-programma Over de oceaan (zie video), heeft woensdag stilgestaan bij een bijzonder liefdesjubileum. Ze is precies 10 jaar getrouwd met haar echtgenoot Ernst-Jan Smids.

Op Instagram schrijft ze emotioneel bij prachtige foto's van het echtpaar: "Vandaag 10 jaar geleden zeiden wij JA tegen elkaar! En wat een prachtige liefdevolle jaren hebben wij al samen mogen beleven. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn leven met deze man mag delen!

Een man die er altijd voor mij is in goeie maar ook slechte tijden! Die mij scherp houdt, waarmee ik mooie gesprekken kan hebben, waarmee ik avontuurlijke reizen kan maken en een man die elke ochtend een kopje thee naast mijn bed zet! Lieve Ernst ik hou van jou van hier tot de maan en terug."

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Caroline heeft dus met andere BN'ers, onder wie Kees Tol en Nicolette Kluijver, met een boot de Atlantische Oceaan overgestoken. Ze voeren met een boot vanaf Las Palmas naar het Caribische gebied en werden gadegeslagen door camera's. Zij hadden tijdens hun reis geen enkel contact met het thuisfront. Ook was er geen volgboot en waren zij op zee volledig onbereikbaar voor hulpdiensten. In geval van nood waren zij op zichzelf aangewezen, aldus RTL.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(headerfoto: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.