Terug

Volg Shownieuws

Caroline van Eeden deelt prachtige babyfoto

Nieuws

28 juli 2020, 18:27

Caroline van Eeden, bekend door het realityprogramma Chateau Meiland, deelt op haar social media een prachtige foto van haarzelf met kleindochter Philou.

"Knuffelen met mijn allerliefste meisje, zo schattig ben je mooie Philou", schrijft Caroline bij de foto. "Wat een rijkdom", "Prachtig, geniet van dit mooie, kleine meisje", "Heel liefff" en "Lekker genieten!!" schrijven fans bij onderstaande babyfoto. In de video hierboven zijn enkele schattige beelden van een pasgeboren Philou te zien!

Caroline is eind juni voor de derde keer oma geworden, toen baby Philou geboren werd. “Ik ben zo ontzettend blij. Eindelijk een kleindochter en wat een mooie naam hé? Mama en kleindochter maken het meer dan goed. Ik ga nu weer lekker genieten van mijn vakantie", vertelde Caroline aan Shownieuws.

https://www.instagram.com/p/CDMQnLVB81r/

Al eerder heeft Caroline verteld dat ze door het dolle heen is door de komst van haar derde kleinkind. Ze hoopte toen al stiekem op een meisje. Caroline heeft namelijk al drie zoons en twee kleinzoons, dus wat haar betreft, is een meisje inde familie meer dan welkom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.