Terug

Volg Shownieuws

Caroline van Eeden dolgelukkig met 'paleisje'

Caroline van Eeden dolgelukkig met 'paleisje'

Nieuws

8 sep 2020, 23:50

Caroline van Eeden heeft eindelijk een plekje voor zichzelf gevonden in Nederland. De voormalig huisvriendin van de Meilandjes laat dit dolblij weten op social media en laat haar 'paleisje' meteen zien.

"Tadaaa, ik heb een huis", zegt ze in de bovenstaande video. "Na mijn avontuur een jaar geleden ben ik vandaag een jaar terug. En wat gebeurt er op deze dag, ik heb een huis na een jaar zwerven!"

In de tekst bij het fragment schrijft ze: "Nu eerst klussen om van deze bende een paleisje te maken. Over een paar maanden krijgen jullie het eindresultaat te zien!" belooft Caroline haar volgers.

Caroline's fans hebben wel vertrouwen in een goede afloop, zo laten ze weten: "Proficiat hoor, het is een sfeervol huis zo te zien. Komt goed met jou", schrijft iemand. "Ik weet zeker dat je er een prachtig paleisje van gaat maken. Heel veel geluk en plezier op je nieuwe stekkie gewenst", schrijft een ander.

Gefeliciteerd

Onlangs konden haar volgers Caroline al feliciteren met een ander heuglijk feit: haar 59ste verjaardag! Ze heeft het mooi kunnen vieren, zo liet ze zien op Instagram. "Thanks voor de mooie foto’s Paulo en de gezellige middag", schreef Caroline bij een aantal foto's.

https://www.instagram.com/p/CENYN8RjmXo/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.