Terug

Volg Shownieuws

Caroline van Eeden reageert openhartig op boek Martien

Caroline van Eeden reageert openhartig op boek Martien

Nieuws

8 nov 2020, 09:31

Caroline van Eeden is vanaf maandag te zien in het nieuwe SBS6-programma Alle hens aan dek. Bij Shownieuws was Caroline te gast om te praten over het programma én het boek van Martien Meiland. "Ik heb het niet gelezen."

Caroline van Eeden is vanaf maandag samen met Victor Reinier, Marco Kroon, Imanuelle Grives en Rintje Ritsma te zien in het SBS6-programma Alle hens aan dek. Daarin gaan zij het avontuur van haar leven beleden: Onder leiding van de voormalig Volvo Ocean Race schipper en vijfvoudig wereldkampioen, Hans Bouscholte, varen ze vrijwel allen zonder noemenswaardige zeilervaring de Noordelijke Oceaan route.

Caroline was verrast door het avontuur, vertelt ze vrijdagavond aan Shownieuws. Ze had er geen idee van dat het drie weken afzien zou worden, met weinig eten en een kleine boot. "Je bent één met de natuur, zonder prikkelingen van buitenaf. Ik wilde mezelf leren kennen, mezelf herpakken."

Biografie Martien

Aan de desk werd ook gesproken over het boek dat Martien Meiland over zijn leven heeft geschreven. Daarin staat uitvoerig beschreven hoe Caroline in een vechtpartij met Maxime Meiland is beland.

"Ik heb het boek niet gelezen", reageert Caroline op de vraag wat ze vindt van het boek. "Dat hoeft ook niet, want ik krijg genoeg informatie mee." Caroline vertelt dat het haar vooral raakt dat de vriendschap met Martien voorbij is. "Ik heb een heel erg mooie vriendschap met Martien gehad, dat doet zeer. Maar uiteindelijk mag iedereen zijn eigen verhaal geloven en ik denk dat dat het beste is."

Ze vervolgt: "Als je in een gezin met vier kinderen leeft, en je vraagt een jaar na een gebeurtenis hoe zij een gebeurtenis hebben beleefd, geven ze allemaal een ander verhaal. Dat mag ook van mij, maar ik heb mijn verhaal."

Wijnen, wijnen, wijnen

Caroline gaf eerder aan graag weer een wijntje te drinken met Martien, maar hij geeft geen gehoor. "Soms zijn er dingen die gebeuren en gaat het leven ook weer verder. Als de een het wel wil en de ander niet, dan is het maar zo. Dat respecteer ik."

Alle hens aan dek is vanaf maandag 9 november om 20.30 uur te zien bij SBS6 en op KIJK.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.