Terug

Volg Shownieuws

Caroline van Eeden verbluft met prachtige verjaardagsfoto's

Nieuws

23 aug 2020, 11:22

Realityster Caroline van Eeden mag deze zondag alweer 59 kaarsjes uitblazen en speciaal voor haar verjaardag deelt ze enkele verjaardagsfoto's. Ze kan rekenen op veel positieve reacties op de vrolijke beelden.

"Vandaag vier ik mijn 59ste verjaardag. Thanks voor de mooie foto’s Paulo en de gezellige middag", schrijft Caroline bij de post. Fans schrijven erbij: "Je ziet er mega uit! Nog vele gezonde gezellige jaren gewenst!! Xx", "Gefeliciteerd Carolien, verjaardag samen met je kids en aanhang vieren veel plezier en doe ze de groetjes", "Van harte alsnog classy lady" en "Gefeliciteerd Caroline, wat een mooie foto's! Je ziet er enorm goed uit!!" wordt er onder andere geschreven.

https://www.instagram.com/p/CENYN8RjmXo/

De blondine deelt wel vaker verbluffende foto's op haar social media. Zo postte ze eind juli een zoete babyfoto van haar kleindochter Philou. “Knuffelen met mijn allerliefste meisje, zo schattig ben je mooie Philou”, schreef Caroline bij de foto. Een schattig filmpje van Philou is in de video hierboven te zien.

https://www.instagram.com/p/CDMQnLVB81r/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.