Terug

Volg Shownieuws

Catherine Keyl doet boekje open over heftige jeugd

Catherine Keyl doet boekje open over heftige jeugd

Nieuws

27 feb 2021, 23:24

Catherine Keyl doet een emotioneel boekje open over haar jeugd met een beschadigde vader. Aan Shownieuws vertelt ze over het heftige boek...

Catherine geeft in haar zeer persoonlijke boek 'Oorlogsvader' een gevoelige kijk op veel dramatische gebeurtenissen uit haar jeugd. De Tweede Wereldoorlog heeft grote impact gehad op haar vader en daarmee het gezin.

De zoektocht naar wie haar vader écht was, zorgt voor veel emoties bij Catherine. "Dat die oorlog bij hem nog zo speelde... Dat hij zijn kinderen weerbaar wilde maken tegen de oorlog en eigenlijk trainen, zodat ze het in een kamp zouden overleven. Ja, dat is heel heftig."

Ze is haar vader door de research voor het boek veel beter gaan begrijpen. "Ik dacht dat hij overdreef. Nu begrijp ik beter waar al die rare uitbarstingen vandaan kwamen."

In het boek vertelt Catherine ook over haar verkrachting door een schoolleraar. Op dat moment vond ze het niet erg, omdat ze eindelijk aandacht kreeg van een vaderfiguur. In de video bovenaan deze pagina vertelt Catherine meer over die vreselijke gebeurtenis en haar boek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.