Terug

Volg Shownieuws

Catherine Keyl heeft geen interesse in comeback op tv

Nieuws

15 mrt 2022, 11:27

Catherine Keyl vindt het prima dat ze al jaren geen eigen programma meer presenteert. De 75-jarige oud-presentatrice heeft geen interesse in een comeback op televisie, vertelt ze in Veronica Superguide.

Keyl kreeg begin dit jaar veel positieve reacties toen ze in de talkshow HLF8 presentator Johnny de Mol interviewde over de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland en de rol van zijn vader John de Mol en tante Linda de Mol. "Toen was ik even trending op Twitter. Ik denk dat 95 procent van de mensen zegt: je moet terugkomen."

De presentatrice wil zelf niet terugkomen want ze vindt het wel prettig dat ze minder in de belangstelling staat. "Ik ben best vaak in Zuid-Afrika, daar kent niemand me. Ik vind dat eigenlijk wel lekkerder."

Toch zal ze nog wel blijven aanschuiven in praatprogramma's. "Het is prettig als je merkt dat je waardevol bent en dat je mening op prijs wordt gesteld."

Heftige jeugd

Vorig jaar bracht Catherine een boek uit over haar heftige jeugd. Ze vertelt er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.