Terug

Volg Shownieuws

Catherine Keyl krijgt eindelijk uitsluitsel na 'helse pijnen'

Nieuws

28 nov 2023, 17:09

Grote opluchting voor Catherine Keyl. De afgelopen weken ging ze door een helse periode (zie video). Ze kan al weken lang niet lopen zonder dat ze oorzaak weet, maar eindelijk weet ze het waardoor komt...

Een maand geleden kreeg de presentatrice ineens ontzettend veel pijn in haar heup waardoor ze niet meer kon lopen, zitten of staan. Ze moest zich zelfs verplaatsen in een rolstoel, maar nu zeven weken later heeft ze duidelijkheid.

Spoed

Ze vertelt nu aan de Story: "Uit de MRI-scan die ik bij Bergman Clinics heb gehad, blijkt dat ik in mijn onderrug een hernia heb. De hernia zit tussen mijn tweede en derde ruggenwervel. Ik krijg nu met spoed een injectie waardoor de pijn zal afnemen." Ze geeft aan dat ze enorm opgelucht is door het nieuws: "Alleen al die wetenschap zorgt ervoor dat ik me al een stuk beter voel."

Boos

Ze geeft ook aan dat ze heel boos is op het ziekenhuis: "Ik was toen bij de neuroloog in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum, op de Spoedeisende Hulp. Daar beweerde ze dat ik in élk geval geen hernia had. Er zijn toen geen scans of foto’s gemaakt, maar ze draaide slechts een beetje aan mijn benen. Omdat de pijn bleef aanhouden, kreeg ik een cortisone-injectie. Daar kreeg ik nóg meer pijn van. Ik kon echt niets meer. Zeven weken heb ik op bed gelegen!" Catherine gaat verder: "Tegen die arts van het Tergooi Ziekenhuis ga ik zeker een klacht indienen. Want al dit leed had mij bespaard kunnen blijven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.