Terug

Volg Shownieuws

Catherine Keyl: ongemakkelijk dat ik zoveel in de media ben

Catherine Keyl: ongemakkelijk dat ik zoveel in de media ben

Nieuws

4 sep 2020, 12:35

Mediapersoonlijkheid Catherine Keyl vindt het wat "ongemakkelijk" dat ze de afgelopen weken weer zoveel in de media komt. Dat stelde zij vrijdag in het NPO 1-programma het Mediaforum, waar zij regelmatig te gast is.

Zo was de 73-jarige Keyl een van de hoofdgasten in de 5 Uur Show, zat zij in de kappersstoel bij Özcan Akyol en is zij tegenwoordig kenner bij het SBS-programma Dit vindt Nederland. Keyl noemt die stortvloed aan optredens in de media "een beetje gênant. Ik weet niet hoe het kan, heel raar. Over bijvoorbeeld Dit vindt Nederland ben ik al twee jaar geleden benaderd."

Keyl prijst SBS voor het nieuwe meningenprogramma. "Ik was meteen aangetrokken door het feit dat zij proberen echt iets heel nieuws te doen op televisie", stelt ze. De journaliste stelt kijkers die minder op haar gesteld zijn trouwens gerust. "Voor wie denkt ‘wat was het veel’, volgende week is het weer niet zo."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.