Terug

Volg Shownieuws

Channah en Quentin openhartig over tweede kindje

Nieuws

12 mei 2020, 19:37

Channah Koerten maakte op Moederdag bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Op YouTube vertellen Channah en Quentin dat een tweede kindje op de planning stond, maar dat het zó snel raak zou zijn, had het Ex On The Beach-koppel niet verwacht.

"Chan is weer zwanger! We krijgen een tweede kindje, het is niet te geloven mensen! (...) Hoe krijgen we het voor elkaar! Tiger is nog geen jaar, zeven maanden nu, en er komt alweer een tweede aan", vertelt een blije Quentin. Het koppel heeft het vaak gehad over een eventueel tweede kindje. Channah: "Kijk het ging zo: we hadden het erover wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kan je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? Nou, daar waren we nog niet helemaal over uit..." Volgens Quentin liep het echter anders: "Voor mij stond er geen tweede op de planning. (...) Maar ja, je kan beter gewoon doorpakken." Maar dat het zo snel raak zou zijn, hadden Channah en Quentin niet verwacht. "Ik dacht het komt over een jaartje, want bij Tiger duurde het heel lang en nu was het binnen drie keer raak", aldus Channah.

Met een appje

De MTV-presentatrice vertelt ook hoe ze het nieuws van haar tweede zwangerschap aan Quentin bekendmaakte "Ik heb jou geappt! Met die foto van die test. Ik durfde niks te zeggen." Quentin vult aan: "Jij dacht dat ik zou flippen, maar ik reageerde heel leuk!" Quentin laat weten heel blij te zijn met het nieuws, zo vertelt hij dat hij Channah heeft verrast met een bos bloemen en een heus diner nadat hij het heugelijke nieuws hoorde. Of het een jongetje of een meisje wordt weet het tweetal nog niet, over een aantal weken wordt het geslacht op feestelijke wijze bekend gemaakt tijdens de gender reveal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.