Terug

Volg Shownieuws

Channah Koerten bevalt 'ineens' thuis van tweede kindje

Channah Koerten bevalt 'ineens' thuis van tweede kindje

Nieuws

13 nov 2020, 10:34

Realitysterren Channah Koerten en Quintin Jarrett zijn voor de tweede keer ouders geworden. Channah is afgelopen maandag, 9 november, bevallen van een dochtertje, zo is te zien in hun nieuwe vlog.

De naam van het babytje is nog niet bekend. Wel is te zien hoe ongelooflijk snel de bevalling is gegaan. Channah beviel 'ineens' thuis en vaderlief Quentin ving de baby letterlijk op in zijn armen. In zo'n vijf minuten had Channah al vijf weeën gehad. In de video hierboven is de bijzondere bevalling terug te zien.

Channah en Quentin namen vorig jaar deel aan het programma Temptation Island. Het tweetal moest het eiland echter vroegtijdig verlaten omdat Channah in verwachtig bleek te zijn. Een heftige periode volgde. Aan Shownieuws doet Quentin uit de doeken wat er toentertijd precies heeft afgespeeld... De twee zijn ook de trotse ouders van zoontje Tiger, die hieronder op de foto is te zien.

Channah en Quentin openhartig over tweede kindje
1:37
Channah en Quentin openhartig over tweede kindje

Foto: YouTube / Channah Koerten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.