Terug

Volg Shownieuws

Chantal Bles blikt terug op donkerste dag uit haar leven

Nieuws

25 apr 2020, 15:52

Chantal Bles kan eindelijk weer zeggen dat ze een gelukkig mens is. Nadat zij en haar man Robert Doornbos twee jaar geleden vreselijk nieuws kregen over hun dochtertje, staan ze nu weer met vol goede moed in het leven...

Op Instagram blikt Chantal terug op de dag dat ze het meest vreselijke nieuws ooit kreeg. Bij hun dochtertje, van toen twee jaar oud, werd een niertumor met uitzaaiingen geconstateerd. "Wat ben ik een gelukkig mens! Ja ondanks de nare tijd waar we in zitten uiteraard. Exact 2 jaar terug op 24 april kregen wij het meest vreselijke nieuws ooit. Ons dochtertje van 2 jaar was heel ernstig ziek zoals de meeste van jullie weten", begint ze onder haar post op social media.

De afgelopen twee jaar heeft het leven van het hele gezin volledig op zijn kop gestaan en gingen ze door een zware en emotionele periode. "Na strijden met ups&downs , genezen , het leven weer proberen op te pakken, opnieuw uitvinden waar we staan in het leven, omgaan met verdriet, de vraag, waarom en vooral het geluk weer durven te voelen en te accepteren.".

Nadat de kleine Jada maandenlang heeft gestreden, werd zij vorig jaar februari schoon verklaard. Het gezin durfde toen eindelijk weer naar de toekomst te kijken. Zo heeft het gezin de afgelopen tijd niet stil gezeten. Ze hebben een huis gekocht en naar eigen smaak kunnen maken. Chantal is daarom haar grote liefde Robert dan ook enorm dankbaar voor de afgelopen tijd. "Dat is waar wij de afgelopen 2 jaar mee bezig zijn geweest met een lach en een traan. Kijk ons nu! We hebben een huis kunnen kopen en dit heb ik ook nog helemaal naar mijn eigen wens kunnen bouwen en inrichten! Met hulp van een aantal toppers. Ik wil mijn man danken voor het feit dat hij altijd naast mij staat, in mij gelooft en ons een thuis geeft. En nu (voor ons) het mooist thuis met een gezonde familie, onze eerste dag in het huis is een feit", eindigt ze onder haar foto op Instagram.

Eind mei moest Jada nog één keer naar het Prinses Maxima Centrum voor een allerlaatste scan, die uiteindelijk uitwees dat ze nog steeds schoon is. Inmiddels is Jada weer vrolijk aan het spelen en ze gaat tegenwoordig ook naar de basisschool (zie bovenstaande video).

https://www.instagram.com/p/B_XgZU7hsMq/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.