Terug

Volg Shownieuws

Chantal Bles deelt prachtige ode aan Robert Doornbos

Chantal Bles deelt prachtige ode aan Robert Doornbos

Nieuws

13 mei 2020, 09:37

Chantal Bles deelt een prachtige ode aan Robert Doornbos. Ze zet daarbij ook een leuke foto uit de oude doos: "Een van onze eerste avonden samen".

"Negen jaar geleden, een van onze eerste avonden uit! Wat hebben wij veel meegemaakt. Een rollercoaster. Negen jaar lang. Heel veel ups maar ook heel veel flinke downs. Maar nooit zijn we elkaar kwijt geraakt. We bleven elkaar vasthouden. Elkaar de ruimte geven. We hebben elkaar laten groeien. Samen sterk voor onze kinderen, voor elkaar. Nu hebben we rust en zitten we in ons huis waar we van hebben gedroomd! Ik ben zo happy dat ik dit leven mag delen met jou. En ja mensen, ik kan hem soms ook achter het behang plakken en gelukkig heb ik genoeg behang in huis maar jeetje wat is deze man een toegewijde papa en man aan mijn zijde!"

In de reacties wordt duidelijk hoeveel mensen enorm veel respect hebben voor dit powercouple. "Zo magnifiek hoe jullie het doen", schrijft een volger. "Super lief van je dat je dat schrijft jullie zijn een super stel. Een voorbeeld voor velen", vindt iemand anders.

https://www.instagram.com/p/CAHZhHOBOvs/

Heftige week

Chantal en Robert hebben een heftige week achter de rug. Vorige week gaf Flair een nogal heftige kop aan een interview. Het heeft volgens Chantal enorm veel verwarring opgeleverd “Onze hele dag is naar de klote.”

Chantal vertelt een interview te hebben gegeven aan het vrouwenblad over moederdag. “Een leuk interview”, vertelt Chantal in een emotionele video die ze woensdag op haar Instagram zet. “Ik heb het heel kort gehad over de miskramen die ik heb gehad. Uitgerekend daar wordt een kop van gemaakt.” In de kop van het online artikel van Flair was te lezen: Chantal Bles over overleden dochter: ‘we verwerken haar dood beiden op een heel andere manier’. Hierdoor dachten veel mensen volgens Chantal dat haar dochtertje Jada onlangs was overleden, terwijl dit absoluut niet aan de orde is. Het gaat om de dochter die Chantal en Robert jaren geleden verloren zijn door een miskraam. “Ja, daar heb ik over gepraat. Maar door de kop wordt het nu aan Jada gelinkt.”

Ook wist ze niet dat het interview gisteren al online zou komen. “Ik werd ineens heel veel gemaild en gebeld”, vertelt ze in de video. “We zijn verdrietig en ontzettend boos dat er misbruik gemaakt wordt van ons verhaal. Nu hebben alle andere media dit ook opgepakt dankzij Flair. Echt ongelooflijk! Dank aan mijn lieve volgers die mij hierop attendeerden.”

Het hele verhaal van Chantal Bles is te zien in de onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.