Terug

Volg Shownieuws

Chantal Bles emotioneel op bijzondere dag dochtertje Jada

Nieuws

16 dec 2019, 12:21

Maandagmorgen was een ontroerend moment voor Chantal Bles en Robert Doornbos. Hun driejarige dochtertje Jada had namelijk een wen-ochtend op haar nieuwe basisschool dus mocht mama Chantal voor de allereerste keer haar broodtrommeltje klaarmaken...

Op social media deelt de styliste dat het best emotioneel is zo'n eerste keer."Eerste keer een trommeltje klaar maken voor Jada... Ben verder helemaal niet emotioneel hoor! Wen ochtend op de basisschool!" schrijft ze bij haar eerste Instagram Stories. Daarna deelt ze nog een prachtige foto van Jada die alleen het schoolplein oploopt. "Daar gaat ze...Geen traan gelaten, ze zwaaide mij uit met een grote trotse lach! Wat zijn wij trots!" schrijft ze daarbij.

Afgelopen vrijdag mocht de kleine Jada al uitdelen op de peuterspeelzaal. Voor haar ouders was dit ook al een ontroerend moment want door haar ziekte heeft ze haar klas een lange tijd moeten missen en is ze in nog geen vier maanden tijd klaargestoomd voor de basisschool. Op Instagram deelde mama Chantal hoe trots ze is op haar meisje ondanks het voor haar af en toe wel iets te snel allemaal gaat...

De driejarige Jada heeft een loodzware tijd achter de rug. Vorig jaar werd er bij het meisje een grote niertumor ontdekt. Na maanden te hebben gestreden werd ze begin februari schoon verklaard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.