Terug

Volg Shownieuws

Chaos bij reünie EOTB, decorstuk naar hoofd Harrie

Nieuws

15 aug 2022, 20:10

Een hereniging van de sterren van het afgelopen seizoen van Ex On The Beach is uit de klauwen gelopen. Harrie lijkt er goed vanaf te zijn gekomen, want hij kreeg een decorstuk richting zijn hoofd geslingerd.

Als het gaat over de breuk van Yanne en Lars, die samen het programma verlieten maar toch uit elkaar zijn gegaan, wordt een bommetje gedropt. Luca vraagt namelijk aan Yanne: "Heb jij niet een verleden met Harrie?" Harrie geeft dit vervolgens toe. "Als ik dan eerlijk moet zijn heeft Yanne mij gezoend op de laatste dag."

Ze beweert zelf dat het niet klopt en dat het om Tess ging. Toch wordt Lars helemaal gek. Hij loopt direct weg en gooit een decorstuk, vermoedelijk richting Harrie. Als hij terugkomt, breekt binnen enkele seconden ook weer een vechtpartij uit. Het luidt het einde in van het seizoen.

Nieuwe liefde voor Harrie?

Harrie de Hengst, dekhengst Harrie of gewoon Harrie Snijders - voornamelijk bekend van de realityserie Ex On The Beach - is ondertussen wel toe aan een vrouw aan zijn zijde. Zou hij in zijn nieuwe datingsprogramma op TLC Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw dan zijn ware liefde vinden? "Het is nu wel tijd voor een serieus vrouwtje en toen kwamen we op dit idee." Bekijk het gesprek met Harrie in de video hierboven!

(Screenshot LoveReality.nl/MTV)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.