Terug

Volg Shownieuws

Charly Luske geniet van quality-time met zoon

Nieuws

23 juli 2020, 15:11

Charly Luske heeft op zijn social media een vrolijke foto gedeeld van hem met zijn zoon Bobby.

"Afgelopen maandag een heerlijk dagje met mijn kleine, grote, vriendje... Veel te weinig quality-time gehad, veel te vaak op de bank netflixen en gamen en werkend ondertussen... Zittend naast elkaar, maar niet echt met elkaar... Dat wil ik anders gaan doen. Dit was een mooie dag, waarvan er veel meer moeten volgen... ❤️", schrijft de zanger bij onderstaande foto.

Veel bekende Nederlanders reageren met een hartje onder de foto, waaronder Yes-R en Juvat Westendorp. Presentatrice Froukje de Both schrijft: "Lief!" Ook andere volgers reageren positief: "Heel goed, super belangrijk en joh in avond samen gamen is ook leuk", "Heel mooi, gaat snel hoor! Voordat je het weet, vraagt hij de auto sleutels", "Heel belangrijk en ook heel fijn! Voor je het weet vliegen ze uit!" en "Geniet er lekker van samen", wordt er onder andere gereageerd.

https://www.instagram.com/p/CC-ugBXgC2m/

Begin juli is Charly nog in het nieuws gekomen met een bijzondere onthulling. Hij is onder het mes gegaan voor een haartransplantatie! “Ik was altijd bang dat ik net als mijn vader vroeg kalend zou zijn. Dat gebeurde niet. Ook niet na m’n 20e en ook niet toen ik 30 werd. Maar er was wel iets dat me m’n hele leven al stoorde: mijn hoge voorhoofd. Uiteraard door de enorme hoeveelheid hersenen, die ik meedraag, maar toch, mooi vond ik het niet…”, schrijft hij bij dat bericht met een knipoog. Zijn nieuwe look is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.