Terug

Volg Shownieuws

Chef Special-Joshua vader geworden

Nieuws

11 mrt 2022, 10:08

Joshua van Chef Special en zijn grote liefde Caroline zijn ouders geworden van een eerste kindje. Ze delen de mooie naam en de eerste babyfoto van hun dochtertje...

"Zeg maar hallo tegen Coco Georgia Henry Nolet", schrijft Joshua op Instagram. "Je mama en papa zijn ongelooflijk blij dat je er bent."

Vervolgens deelt hij een mooie Engelse tekst. "The start of spring, all things anew. If stars could sing, they’d sing of you ." Om daar aan toe te voegen: "Welkom thuis, Coco!"

Het is het eerste kindje samen voor Joshua en Caroline. Caroline heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Wonder

Joshua maakte in november bekend vader te worden. "We zijn door het dolle heen, want we krijgen een klein meisje. En ja, ze is nu al een wonder op zo veel manieren", schreef hij onder een foto waarop hij Caroline een zoen geeft. Caroline is al moeder van een zoon, Sam. "Van bonusvader naar vader. Ik hou van ons. En ik kan niet wachten om haar te ontmoeten", aldus Nolet.

Gewond op vakantie

De zanger raakte enkele maanden geleden nog gewond op vakantie in Turkije. In de video onder dit artikel is te zien dat hij een lelijke val heeft gemaakt en er op bestemming nog aan geholpen moest worden.

Chef'Special-Joshua gewond geraakt op vakantie
1:02
Chef'Special-Joshua gewond geraakt op vakantie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.