Terug

Volg Shownieuws

Chimène van Oosterhout met spoed in ziekenhuis opgenomen

Nieuws

8 juli 2023, 14:47

Chimène van Oosterhout is met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartfalen. Dit maakt haar goede vriendin Tanja Jess bekend, met wie ze samen op vakantie is, zie de video hierboven.

Op het Griekse eiland Kos moest Chimène direct naar het ziekenhuis nadat ze onwel werd. Vanaf Kos werd ze met een ambulancevlucht naar een ziekenhuis in de Griekse hoofdstad Athena gevlogen.

Tanja schrijft op Instagram dat het vermoedelijk komt door 'restschade van chemotherapie'. "Ze is hier in goede handen, dus wij hopen op een goede afloop", laat ze weten.

In de reacties stromen de steunbetuigingen voor Chimène binnen. Zo schrijft Sylvie Meis: "Heel veel sterkte lieverd! Denk aan jullie." Ook Wendy van Dijk reageert: "Wat ongelooflijk schrikken!! Veel sterkte lieverds. Ik hoop op een spoedig herstel."

Tegenslag op tegenslag

Chimène beleeft een aantal zeer moeilijke jaren. Ze moest anderhalf jaar geleden ook al afscheid nemen van haar vader die ongeneeslijk ziek was. En vlak voor zijn overlijden was zij net klaar met haar behandelingen voor borstkanker; de ziekte was voor de derde keer bij haar teruggekeerd.

Chimène van Oosterhout: 'Het zijn zware tijden'
0:37
Chimène van Oosterhout: 'Het zijn zware tijden'

(foto: Instagram Chimène van Oosterhout)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.