Terug

Volg Shownieuws

Chris Bergström stopt als sidekick van Wietze de Jager op 538

Nieuws

29 okt 2021, 08:33

Chris Bergström, de sidekick van Wietze de Jager op Radio 538, stopt met radio maken. Dat maakt hij vrijdag bekend in de 538 Ochtendshow.

“Ik worstelde vooral met mijn loyaliteitsgevoel naar jou toe", zegt Chris tegen Wietze. "Maar jij reageerde zo lief toen ik het vertelde. Chris, het is maar werk, en als jij er niet gelukkig van wordt, dan moet je het niet doen. En dat heeft mij heel erg geholpen.”

Keuze

Chris Bergström maakte in april van dit jaar al bekend een tijdje thuis te blijven omdat hij tijd voor zichzelf nodig had. De sidekick zat niet zo lekker in zijn vel. Hij maakt nu de lastige beslissing om voorlopig te stoppen bij Radio 538. Wietze is trots op de keuze van zijn vriend en collega: "Ik ken een Chris die het moeilijk vindt om keuzes te maken. Maar je hebt dus heel veel geleerd de afgelopen tijd en bent eruit gekomen als een beter persoon. Want de keuze die je nu maakt, is heel knap. Jij kiest voor jezelf. Chapeau."

Chris maakt samen met Qmusic-dj Domien Verschuuren en Bas Louissen de podcast 'Man man man, de podcast'. Dat is dan ook waar hij zich voorlopig op gaat focussen. "En ik wil een podcast gaan maken met mijn vriendin. En verder vooral rust nemen", aldus de sidekick.

Sarah

Afgelopen week werd Sarah van Soelen nog flink op de hak genomen tijdens de 538 Ochtendshow. Wietze de Jager belt maandagochtend meerdere keren met zijn sidekick Klaas van der Eerden die spoorloos lijkt te zijn. Bij een nieuwe poging in de hoop dat hij opneemt wordt de telefoon ineens opgenomen: "Met Sarah van Soelen", klinkt het aan de telefoon, met daarna een geschokte Klaas die het gesprek overneemt...Het hele fragment is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.