Terug

Volg Shownieuws

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting: 'Vrouw eist 20 miljoen'

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting: 'Vrouw eist 20 miljoen'

Nieuws

28 jan 2022, 13:33

Een vrouw beschuldigt Chris Brown ervan dat hij haar eind december 2020 heeft gedrogeerd en verkracht. Ze klaagt de zanger aan voor 20 miljoen dollar (18 miljoen euro), meldt TMZ.

De vrouw beweert dat Brown haar bij hem thuis uitnodigde, waarna ze gedesoriënteerd raakte na een drankje dat hij voor haar had ingeschonken. Vervolgens nam de 32-jarige artiest haar mee naar zijn slaapkamer, waar hij haar zou hebben verkracht. Een dag later zou hij haar een bericht hebben gestuurd, waarin hij eiste dat ze een morning-afterpil zou nemen.

Vanwege de emotionele schade die de vrouw naar eigen zeggen heeft opgelopen, eist ze 20 miljoen dollar van Brown. De vrouw deed eind december 2020 geen aangifte omdat ze zich schaamde.

Reactie

Brown lijkt te reageren op de aanklacht via zijn Instagram Stories. Hij zegt te hopen dat mensen "het patroon" zien. "Dat ze altijd deze bullshit proberen uit te halen wanneer ik met muziek of een project kom."

Het is niet de eerste keer dat Brown in verband wordt gebracht met een geweldsincident. In 2009 werd hij veroordeeld wegens het mishandelen van zangeres Rihanna, zijn toenmalige vriendin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.