Terug

Volg Shownieuws

Churandy Martina voor laatste keer naar Olympische Spelen

Churandy Martina voor laatste keer naar Olympische Spelen

Nieuws

14 juni 2021, 22:05

De Olympische Spelen zijn niets nieuws voor Churandy Martina, die dit jaar voor de vijfde en laatste keer naar de Spelen gaat. Op het moment is de topsporter zich volledig aan het voorbereiden voor Tokio. Anouk Hoogendijk zoekt hem op in het trainingscomplex in Papendal, want hoe staat hij ervoor?

Churandy Martina is al vaak naar de Olympische Spelen geweest, maar nog nooit met de kennis dat het de laatste keer zal zijn voor de sprinter. Ondanks dat hij zijn pensioen nog even uit moest stellen, gaat het goed met Martina. "Ik sta goed. Hoe dichterbij het komt hoe beter het gaat."

De sprinter is met zijn 36 jaar een ware senior in de atletiekwereld. "Ik ben dankbaar dat ik zoveel jaren door kon gaan en ook in de top. Misschien als ik het probeerde en het ging niet zo goed dan was ik al gestopt maar het gaat goed. Ik voel me fit, wat pijntjes hier en zonder die pijntjes is het niet goed."

Corona

De sprinter staat erom bekend altijd blij te zijn en is zelfs in coronatijd zijn positieve houding niet kwijtgeraakt. "Het begon moeilijk want het is iets wat niemand ooit meemaakt. Het is een film en die maken wij ineens mee. Je weet niet wat morgen gaat komen," aldus de topsporter.

Toekomst

Na deze Spelen ziet het er naar uit dat hij toch echt met pensioen gaat, al is het boek voor de sporter nog niet gesloten...

Het interview met Churandy Martina is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.